Durpskwis Oeffelt
Durpskwis Oeffelt Uitslag Video Informatie Commissie Reglement Vragen Teams

Op zaterdagavond 14 mei 2022 is het zover, dan zal de 4e Durpskwis in Oeffelt gehouden worden!


Iedereen uit Oeffelt mag een team samenstellen, bijvoorbeeld familie, vrienden, buurtvereniging, sportclub of collega’s. Een team mag uit een onbeperkt aantal personen bestaan, maar we adviseren wel om een team samen te stellen van minimaal zo’n 8 personen. De enige voorwaarde is dat er minimaal twee teamleden woonachtig zijn in Oeffelt.

De durpskwis zal namelijk ongeveer 100-125 vragen en opdrachten bevatten. Er zullen vragen gesteld worden over heel uiteenlopende onderwerpen (bijv. sport, muziek, (oud) Oeffelt, nieuws, puzzelvragen), dus verschillende leeftijdsgroepen in het team kan ook handig zijn. Ieder team gaat op 13 mei in een door jullie zelf ingericht ‘hoofdkwartier’ in Oeffelt aan de slag met de kwis. En uiteraard moeten er ook allerlei opdrachten uitgevoerd worden in het dorp zelf. 

Op 14 mei kunnen de Kwisboekjes om 18.30 uur opgehaald waarna de strijd om het  ‘knapste team’ van Oeffelt losbarst. Op een zelf ingericht hoofdkwartier is het dan zaak om zo goed mogelijk alle vragen en opdrachten te beantwoorden. Klokslag 23.30 uur moeten alle quizboekjes weer ingeleverd zijn. Naast de wisselbeker staat er natuurlijk ook twee jaar lang roem op het spel.


Inschrijven kan vanaf nu. Het inschrijfgeld bedraagt € 50 per team. Dit bedrag dient op 14 mei bij het ophalen van het kwisboekje gepast te worden betaald. Bedenk een ludieke teamnaam en vermeld deze bij de inschrijving.

De durpskwis wordt zondagmiddag 26 juni 2022 afgesloten met een afsluitende activiteit die meetelt voor de einduitslag en daarna natuurlijk de prijsuitreiking.

Voor verdere vragen over de durpskwis kun je altijd contact opnemen met de organisatie door een email te sturen naar info@durpskwis.nl

Voorbeeld vragen die gesteld kunnen worden…..lees meer

De teams die zich opgegeven hebben…..lees meer